Frakt kun 79 kr. Gratis frakt over 1499 kr!

Sorvella bil perfume «Citrus & Rosemary»

129,00kr

1 på lager

Med basisnoter av sitrus og rosmarin er denne bilduften en frisk og oppkvikkende duft som skaper en atmosfære av energi og glede. Den er perfekt for de som elsker lette og friske dufter som ikke blir slitne.

De første notene av duften skaper en atmosfære av friskhet og letthet, takket være tilstedeværelsen av sitrusfrukter. Aromaen av sitron og appelsin har en tonende effekt og forbedrer stemningen, samtidig som den skaper en lett og diskré atmosfære.

Hjertet i denne duften er sammensatt av noter av rosmarin, som gir duften en letthet, friskhet og tonende effekt. Rosmarin er kjent for sin friske og velduftende duft, som er i stand til å tilføre luften friskhet og oppkvikkende energi.

De siste notene av duften er sedertre og mynte. De understreker friskheten og toningeffekten til duften, noe som gjør den enda mer intens og dyp. Duften av sedertre gir en lett treaktig tone, og mynte tilfører friskhet og kjølighet.

For å oppsummere er en bilduft det perfekte valget for de som ønsker å nyte en frisk og oppkvikkende duft i bilen. Se selv at denne duften vil fylle bilen din med friskhet og forfriskende energi og vil glede deg med sin behagelige og stimulerende aroma.

INSTRUKSJONER: FEST KLIPPEN TIL BILFRISKEREN OG SKYV DEN INN I BILENS VENTILASJONSRIST.