Frakt kun 79 kr. Gratis frakt over 1499 kr!

Gelelakk

FAQ

Hva er forskjellen mellom gellakk og neglelakk?

Gellakk krever UV/led-lys for å polymerisere eller herde. UV-geler består av oligomerer (som er korte kjeder av monomerer), fotoinitiatorer (som starter den kjemiske reaksjonen) og katalysatorer (som styrer reaksjonshastigheten). Neglelakk består av polymermolekyler, fargepigment og løsemidler som fordamper og får produktet til å lufttørke. Vanligvis varer gellakk rundt 2-3 uker, mens neglelakk varer noen dager.

Trenger gellakk UV/Led-lys?

Gellakk krever UV/Led-lys for å polymerisere eller herde. Gelen må herdes i en lampe som sender ut de riktige UV/led-bølgelengdene, i riktig tidsperiode. Det er ekstremt viktig å oppnå en skikkelig herding, som er når minst 80 % av gelen er herdet.

Hvordan fjerner du gel neglelakk?

Negledrill maskin eller aceton brukes til å fjerne gellakk. Den mest effektive metoden er å file overflaten av gelen, påføre neglebåndsolje og deretter pakke neglene inn i folieomslag fuktet i aceton. Fjern folien etter 10-12 minutter og gelen skal løftes bort. Hvis det er gel igjen på neglen, bløtlegg den i ytterligere noen minutter til all gelen løfter seg fra neglen.