Frakt kun 79 kr. Gratis frakt over 1499 kr!

Pensler

FAQ

Hvordan rengjør jeg neglebørster i akryl?

Den beste måten å rengjøre akrylneglebørster på er å bruke samme monomer som du brukte på neglene. Hvis det ikke fungerer, så kan du prøve å bruke aceton neglefjerner, men en vanlig kluter med monomer etter bruk er den beste måten å holde børstene rene og hygieniske.

Hvordan rengjør jeg gel-neglebørster?

Mett først en bomullspute i isopropylalkohol. Tørk deretter av håndtaket på børsten med den. Sett deretter ned bomullsputen og tørk av busten på den. Tips: Hvis du har et vedvarende problem med å få ut fargen, tilsett klar base coat til børsten din.

Er en flat eller rund børste bedre?

Runde børster er bra for mer erfarne negleteknikere. De holder riktig mengde væske for å få det perfekte væske-til-pulver-forholdet. De spisse tuppene gjør det lettere å jobbe rundt neglekantene eller neglebåndet og lar deg gjøre mer detaljert arbeid. Flate børster er veldig enkle å bruke for å påføre akryl langs neglens lengde. Ulempen med flate børster er at de ikke holder så mye væske (som runde børster) og kan etterlate deg med tykkere kuler.

Hva passer de forskjellige størrelsene til?

Våres akrylbørste er et must-ha-verktøy hvis du jobber med akryl, med et behagelig håndtak og en rund form på busten. Det er opp til negledesigner personlige preferanser om de bestemmer seg for å bruke en rundere børste eller en annen.

Kan du bruke sminkekoster til neglekunst?

Sminkekoster kan brukes til å påføre akryl på kunstige negler, men det er noen ulemper. For det første har sminkebørster kortere håndtak enn neglekunstbørster. Dette for at de enkelt skal få plass i en bag for reise. Hvis du bruker sminkebørster i stedet for neglekunstbørster, må du gjøre opp for mangelen på lengde. Vanligvis er syntetisk bust best for å påføre akrylnegler fordi det er mindre sannsynlig at de blir påvirket av monomeren.