Frakt kun 79 kr. Gratis frakt over 1499 kr!

D.I.V.A

Professionele produkter til negler

Endelig etter 1 år med å prøve forskjellige produkter, samarbeide med mange produsenter, fant vi ut en ny negle produkter linje DIVA!
Målet vårt var å finne produkter som hjelper deg til å spare tid, gjøre jobben enkelt og hjelpe nybegynnere til å oppnå de beste resultatene i arbeidet sitt!
Alle produktene er produsert i Tyskland.
Vi håper at dere blir fornøyd med våres produkter!

Rubber base coat

Rubber base som har utmerket vedheft til naturlig negleplate, er elastisk, tilpasser seg og kamuflerer godt ujevne og deformerte negler. Lett å jobbe med, glatter selv på negleplaten. Lukter deilig! Passer veldig bra for nybegynnere. Er i 4 fantastiske farger – Milky white, Natural beauty, Lollipop rose og Milky rose.

 

Akryl gel

Vi presenterer dere akrylgel med fantastiske glitter og fine farger!  Enkelt å jobbe, sparer veldig mye tid og tilpasset til nybegynnere!

Top coat

Rask herding;
Høyglans;
Ripebestandig;
Fleksibel;
Med hemmingslag;
Alkoholbestandig:
Lav viskositet.

Gelelakk

D.I.V.A gelelakk farger – dekker fra den første lag, holder bra og er 15ml!

camouflage gel

Camouflage gel er i perfekt konsistens som er enkelt a jobbe med og sparer mye tid.
Lav viskositet, selvnivellerende gel. Perfekt maskerer og maksimalt samsvarer med fargen på den naturlige negleplaten. Enkel å betjene, kontrollere og forme, og holder seg på plass når børsten trekkes ut, lekker ikke. Myk, lett å distribuere på overflaten av den naturlige negleplaten «one drop without filing» -teknikk. Perfekt selvutjevnet på overflaten. Økonomisk og behagelig på jobben.